Een overzicht van Minicamping Pressefinne

Algemeen

  • Naast enkele seizoenplaatsen biedt de Pressefinne een 25-tal royale kampeerplaatsen.
  • Iedere kampeerplaats heeft een eigen 230V. – 6A. aansluit mogelijkheid. Verspreid over de camping staan verschillende waterpunten.
  • Honden zijn toegestaan.
  • We bieden onze gasten gratis WiFi
  • Ook is er een PIN apparaat aanwezig.

 

Tentbungalow

Houdt u van kamperen, maar ziet u op tegen het inpakken en het rijden met een caravan? Dan is het huren van een compleet ingerichte Tentbungalow de oplossing. Deze vorm van vakantie wint de laatste jaren enorm aan populariteit. Onze 4 persoons Tentbungalow is voorzien van vele luxe voorzieningen.
Informeer naar uw mogelijkheden.

   opdecamping-tentbungalow-01

Sanitaire voorzieningen

opdecamping-sanitair-washok-01Het oude melkhok is volledig omgebouwd tot een modern campingsanitair. 4 WC’s, 4 douches, wasmachine en een babyruimte. De 4 douches zijn voorzien van doucheautomaten met muntjes. Een afwasmachine ontbreekt, maar de wasbakken zijn voorzien van warm water en voldoen perfect.
Is samen afwassen niet de charme van kamperen?

Speelveld

Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan is de vakantie bij voorbaat al geslaagd. Op minicamping de Pressefinne kunnen de kinderen zich naar hartelust uitleven.

Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen en veel ruimte om een balletje te trappen.

Vliegerweide
De weide achter de boerderij leent zich ook bij uitstek voor vliegerwedstrijden. En voor de waaghalzen onder ons: slootje springen. Mocht je de overkant niet halen, geen probleem. Een duik in het meer en je bent weer toonbaar.

Vriendjes zijn zo gemaakt en op de boerderij is altijd wel wat te beleven. Kortom een waar kinderparadijs.

opdecamping-speelveld-01

Dagje uit TIP!

banner-mous-01